Wanneer weet je dat het genoeg is voor je paard?

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Ymor, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

JosefienE

Berichten: 373
Geregistreerd: 02-08-18
Woonplaats: Dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-08-19 18:46

Ik heb niet alle reacties gelezen. Maar 2 jaar terug heeft mijn paard ook een maand gehad dat ze moeite had met opstaan. Op een dag kwam ze ook helemaal niet meer omhoog, het lukte haar niet meer. Dierenarts er bij en met een aantal mensen omhoog gekregen. Buiten haar artrose (waar ze medicijnen voor krijgt), vond de dierenarts haar nog super gezond. Na deze periode is het ook weer beter gegaan en nu twee jaar verder houden we nog altijd ons hart vast als ze ligt, maar is het nooit meer mis gegaan. Wel gaat ze s'avonds naar binnen ipv 24/7 buiten, omdat ze de rust en warmte toch nodig heeft.

Ik zou het dus nog even aankijken, misschien gaat het over een tijdje weer perfect. Of heeft ze toch wat meer rust nodig, ik weet niet hoe actief ze loopt in de kudde.

Josefien / KWPN / 29 / Dordrecht
www.instagram.com/vanchasteletfotografie


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anvt_xx, Barbabientje, Cantheon, CharlesZ, ComscoreBot, Essxan, FemkeRoosje, Kinke, mariettek, MarliesR, Mooblie, Myrthe_Roos, Nessavende, senna21, sylva, Talindos, Tortilla, Yvette81, Zebrastreep en 13 bezoekers