Bokt.nl • 225 kilometer te paard voor goed doel
Pagina 1 van de 1

225 kilometer te paard voor goed doel

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-10-19 15:00
door Nieuwsredactie
Omroep Brabant
Overige


Op je paard door Brabant en Vlaanderen trekken om geld op te halen voor een goed doel, hoe mooi is dat? Dat dachten de 20 jarige Nicky Mieger en de 21 jarige Louise Nederlof ook. De twee amazones uit het westen van Brabant hebben een trektocht gereden voor het goede doel. Ze zamelen hiermee geld in voor het Manegepaardenpensioenfonds dat is gevestigd in Nieuw-Vossemeer.

De twee zijn afgelopen vrijdag gestart en zouden ruim 200 kilometer gaan rijden. De tocht was moeilijker dan ze in eerste instantie zelf hadden verwacht. Na een aantal keer verkeerd gereden te zijn hebben ze in het totaal 225 kilometer afgelegd op hun eigen paarden. Ze dachten dat het allemaal wel mee zou vallen, maar niet dus. Ook aan de paarden was het te merken dat het zwaar was, de twee hadden goed door dat ook de paarden moe werden en hebben zich daar uiteraard op aangepast.

De twee hebben overnacht bij mensen die ook plek hadden voor hun paarden Baco en Magic. Na een oproep op Facebook kwamen ze in contact met deze mensen. Uiteindelijk is er tijdens de rit naar verwachting zo een 1000 euro opgehaald.

Re: 225 kilometer te paard voor goed doel

Link naar dit berichtGeplaatst: 25-10-19 15:32
door pjotrg
Dat zal Carola en haar team waarderen! Goed gedaan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-10-19 23:31
door Blussem
Leuke manier om gratis op vakantie te kunnen.