Korte hoeven na ijzers afhalen

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
R_oo_s
Berichten: 222
Geregistreerd: 26-08-18
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-19 08:52

Heel simpel sommige voeten houd je niet mooi zonder ijzers , veel mensen zeggen laat hem maar wennen aan blote voeten maar als je paard gevoelig of zelfs kreupel loopt dan lijkt het mij helder dat er een ijzer onder moet . Ook sommige paarden met brokkelige hoeven wil je ze echt mooi houden dan ook een ijzer er onder . Wil je dat om wat voor reden dan ook liever niet , dan moet je er niet mee rijden ;)


R_oo_s
Berichten: 222
Geregistreerd: 26-08-18
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-19 08:58

Oja mischien wel , zo is het niet bedoeld . Maar sommige paarden wennen nooit aan blote voeten hoe lang je ook opbouwt. Vaak is er dan wel een reden voor , gevoeligheid ergens in het hoef , been , schouder gebied .


R_oo_s
Berichten: 222
Geregistreerd: 26-08-18
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-19 09:48

rien10 schreef:
@Duhelo: En ook daar zijn weer uitzonderingen in. Zoveel voeten, zoveel situaties. Je kan niet één op één stellen dat ALLE voeten zonder ijzers kunnen.
Het is gewoon niet waar. Veel voeten wel. Ook veel meer voeten dan nu -door onkunde of wat dan ook- door de eigenaren gedaan wordt. Maar niet alle.

Precies , ik heb er hier 3 zonder ijzers staan waarvan 1 nog gewoon gereden word en 1 die op voorijzers staat omdat ze anders haar voet vernaggeld zeg maar , haar moeder had dat ook . Met een ijzer blijft haar voet mooi in model .


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 5 bezoekers