Vraag aan de anti-vaxxers

Moderators: Mjetterd, ynskek, Ladybird, Princesj, Mondy, Polly, Hanmar

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

xU_Blinghx
Berichten: 1538
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Mars

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-19 13:09

henny_w schreef:
Ik vaccineer al jaren niet meer bij onze dieren en durf te stellen dat ze gezonder zijn dan voorheen.
Ex-vaxxers worden ook in dit topic weer uitgemaakt voor "stommelingen" die zich nergens echt in verdiepen e.d. Echter achter de schermen (door de media nog steeds genegeerd), worden er al diverse acties ondernomen richting RIVM en onze Overheid. Kritische mensen zoals van de stichting vaccinvrij maar ook gewone ouders en zelfs grootouders van beschadigde kinderen net na een vaccinatie hebben middels de WOB verzoeken ingediend met de simpele vraag om bewijs dat vaccinaties werken. We zijn nu nagenoeg een jaar verder en noch van het RIVM noch van minister Blokhuis zijn er bewijzen boven tafel gekomen dat vaccinaties echt werken. Hoe kan dat nou? Je zou toch verwachten dat ze vaccins zodanig belangrijk vinden dat bewijs zo eventjes overlegd kan worden. Nou niet dus. Dan mag je toch als ex-vaxxer wel je vraagtekens hebben bij hun beweringen? Ik ga mijn dieren echt niet vaccineren als er in de buurt een uitbraak van het een of ander zou uitbreken. Datzelfde geld ook voor ons zelf. De meeste sterfgevallen bij ziekte uitbraken en dus ook mazelen wereldwijd vallen nog steeds in landen waar armoede, hongersnood en of oorlog heerst. Deze mensen hebben een slechte weerstand en zijn veel bevattelijker voor ziektes en bijwerkingen.

Bij deze een link van de website vaccinvrij: https://stichtingvaccinvrij.nl/japan-lo ... -145526257
Alweer een aantal jaren terug was Japan koploper met kindersterfte wereldwijd. Vooral wiegendood. Totdat Japan besloot om voor het 2e levensjaar van baby's niet meer te vaccineren. De wiegendood gevallen namen zo drastisch af dat het aantal eigenlijk nihil werd. Nu is het zelfs zo dat er in Japan geen vaccinatieverplichting meer is en nu blijken de Japanse kinderen dan welk rijk land dan ook wereldwijd.

In de link staat o.a. het volgende:
"Laten we het nogmaals herhalen: de Verenigde Staten hebben het meest agressieve vaccinatieschema van alle ontwikkelde landen (en geven de meeste vaccins het meest vroeg).

Als vaccins levens redden, waarom gaan Amerikaanse kinderen dan sneller en jonger dood dan kinderen in 19 andere rijke landen, hetgeen zich laat vertalen in een 57% hogere kans op overlijden voordat de volwassen leeftijd wordt bereikt?
Japanse kinderen, die de minste vaccins krijgen, zonder dwang van de overheid om te vaccineren, groeien op om een lang en gezond leven te leiden.

Merck, de fabrikant van het BMR-vaccin, staat voor de rechter in verband met aan de BMR gerelateerde fraude. Klokkenluiders beschuldigen de farmaceutische reus er van haar gegevens betreffende de efficiëntie van de mazelencomponent in het vaccin te hebben gemanipuleerd om zich zo te verzekeren van een voortdurend monopolie op de markt. Het bewijs van de klokkenluiders heeft geleid tot twee afzonderlijke rechtszaken. Daarbij heeft een klokkenluider van het CDC aangegeven dat het BMR-vaccin het risico op autisme bij sommige kinderen verhoogd. Anderen hebben gerapporteerd dat het potentiële risico op permanente schade door het BMR-vaccin het risico dat mazelen oplevert in de schaduw stelt.

Waarom gaan de FDA en de CDC door met het ondersteunen van het problematische BMR-vaccin ondanks de betrokkenheid van Merck bij fraude betreffende de veiligheid en doelmatigheid van het BMR-vaccin? Waarom zoeken wetgevers en gezondheidsambtenaren in de Verenigde staten niet naar alternatieven die beter zijn zoals Japan dat twee decennia geleden deed? Waarom worden Amerikaanse kinderen door Amerikaanse steden en staten gedwongen het BMR-vaccin van Merck te gebruiken? Beschermt de regering van de Verenigde Staten haar kinderen of doet Merck dat? Waarom negeren ambtenaren in de Verenigde Staten het Japanse model dat bewijst dat het vaccinatieprogramma dat in de ontwikkelde wereld het meest op maat is toegesneden in combinatie met een eerste klas hygiëne en een hoge kwaliteit van de voeding een optimale gezondheidstoestand van kinderen kan bewerkstelligen dat leidend is in de wereld? ..."


Interessant artikel en stelling maar ik mis een beetje de link met Nederland? Volgens mij zijn de regels hier weer net anders dan in Amerika of Japan. Daarnaast is het artikel behoorlijk gekleurd geschreven en kan ik de objectiviteit er niet van inzien.

Insta: yl_aerial


xU_Blinghx
Berichten: 1538
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Mars

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-19 13:54

beatje schreef:
Kinke schreef:
Ik heb het even opgezocht, blijkbaar is men in 1976 begonnen met vaccineren tegen mazelen in Nederland.
https://www.volksgezondheidenzorg.info/ ... or-mazelen

In België zijn ze dus veel later pas gaan vaccineren , heb even gezocht van af 1995 pas. Dat mazelen complicaties kan geven wil ook niet zeggen dat je die ook krijgt he.


Met die redenering kun je ook zeggen dat met vaccinaties complicaties kan geven maar ook niet iedereen die krijgt

Insta: yl_aerial

xU_Blinghx
Berichten: 1538
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Mars

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-19 14:08

linky schreef:
Het gros van de mensen denkt helaas nog steeds niet na en gelooft klakkeloos in de sprookjes van het RIVM. Prima hoor, vooral doorgaan met vaccineren zou ik zeggen. Maar leg het niet aan een ander op.

Wat zieke kinderen betreft, zieke kinderen worden zieke volwassenen. En alleen aan gezonde en dode mensen wordt niets verdiend. In Amerika is 54% van alle kinderen aan één of meer medicijn. Na 72 vaccinaties zouden ze toch kerngezond moeten zijn zou je zeggen?


De vergelijking met Nederland en Amerika is gewoon niet van toepassing. In Amerika is de kloof tussen stedelijk gebied en buitengebied zo groot. Sanitair/Hygiëne is niet in elk gebied zo goed als in Nederland of stedelijk gebied. Daarnaast is de algemene gezondheid in Amerika niet te verglijken met Amerika. Voeding, leeftijd van vaccineren en nog vele andere factoren spelen ook mee.

Insta: yl_aerial


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Boheme, Inney, Perros, Venthe en 78 bezoekers