Hoe krijg ik paard in trailer?

Moderators: Pistasche, Apple, Nicole288, C_arola, Coby, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Hylkje

Berichten: 2414
Geregistreerd: 10-12-09
Woonplaats: MAKKUM FR

Re: Hoe krijg ik paard in trailer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-08-19 14:51

Wat doet ze? En wat doe jij?


Hylkje

Berichten: 2414
Geregistreerd: 10-12-09
Woonplaats: MAKKUM FR

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-19 17:25

maessie schreef:
Hier op het moment hetzelfde probleem. Onze ruin steekt gewoon zijn middelvinger naar ons op. Groot nadeel is dat hij nu bij de beleerder staat, en toch vlot naar huis toe moet.. -O-
Hij is niét bang, loopt ook geregeld met zn neus tot aan de voorstang toe om brokjes, maar we krijgen net t laatste stukje niet. Vastzetten dan trekt hij alles stuk, longeerlijn gaat hij overheen/doorheen, druk zetten dan staat hij zeer beheerst op 2 benen.. ~~}> ooh en t is een haflinger, een hele sterke, en dat weet ie helaas... iemand de gouden tip, of wie weet dé hulp in no friesland?


Ojee, hier ook zo'n dwarse haflinger gehad. 1x zo erg geweest dat ze er met de shovel in is geduwd. En dan ook heerlijk in rust blijven staan zo van probeer maar.
Ook trailer laad cursus gehad maar ze verzon elke x wel iets nieuws.
Door de mijn les geefster een telefoon nummer van een oud mannetje gekregen die wonderen verrichte met koppige beestjes.
Die leerde me de truc. En nu heb ik nog wel eens touw om voorstang voor het geval dat.

Hylkje

Berichten: 2414
Geregistreerd: 10-12-09
Woonplaats: MAKKUM FR

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-19 20:18

maessie schreef:
Hylkje dat met die shovel word idd ook het laatste redmiddel om hem thuis te krijgen. Daar is dan wel tijd om uitgebreid te oefenen.
Touw om de stang gaat bij de onze geheid stuk (of het paard stuk) hij weet helaas hoe sterk hij is, op kracht gaan we het dus zowiesoniet redden. (Vind ik ook niet de manier)


Dan is die van jullie erger. Bij ons was echt kwestie van dat zij weet dat ze sterker is als ons en er dab een loopje mee maakt. Thuis loopt ze er altijd heel braaf op maar ergens andrs was een drama. Nu met touw om voorstang is het opgelost. Af en toe staat ze wel stil maar dan klik ik haar aan de leadrope die ik dan al om de voorste stang heb en dan loopt ze wel door. _-:( dan denk ik wel eens waarom niet in 1x door.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Jessie2020, NoeskaMoos en 17 bezoekers