Gevraagd hulp bij verzorging en "opleiden" E pony te Riel.

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2020-01-13 11:01
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Verzorgster gezocht te Riel (bij Tilburg) .

Mensen gezocht die het leuk vinden om te helpen bij de verzorging van 2 e-pony's.

Daarnaast zoek ik iemand die het leuk vind om samen met mij mijn jongere ruin nieuwe dingen te leren en uiteindelijk zadelmak te maken. Het uitgangspunt hierbij is werken met positieve bekrachtiging (clickertraining). Ik vind het belangrijk dat mijn pony's een eigen mening mogen hebben ik doe met mijn ruin ook aan Intrinzen. Hij is nogal sensibel en kan soms angstig reageren (hij is wel vriendelijk), ik heb te weinig energie (als ik moe ben heb ik last van zijn onrust en zijn we geen goede combi) en tijd om vaak genoeg met hem aan de slag te gaan. Dus ben je een rustig iemand die niet zo snel onder de indruk is en graag op een positieve manier met dieren omgaat dan is Roan een leuke uitdaging hij is heel lief en kan het ene moment heel stoer zijn en het andere moment kruipt hij het liefst bij je op schoot.

Whoopie is mijn oudere merrie , ze is met pensioen, wel wandel ik iedere dag een stukje met haar en soms doen we nog wat kunstjes.
Ik zoek in het algemeen iemand van 14 jaar of ouder, om met Roan echt aan de slag te gaan moet je 16 jaar of ouder zijn.

Ik hoor graag van je, groetjes Janneke

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina