Gezocht: Western bijrijdpaard omgeving Westland/DenHaag

Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2020-01-13 11:45
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hi! Leuk dat je even komt kijken. Ik ben Yessica, 29 jaar oud en woon in Naaldwijk. Ik ben 174cm en weeg 75kg. Ik ben op zoek naar een western bereden paard voor ongeveer 1-3x pw in een straal van +/- 30min-40min rijden vanaf mijn woonplaats.

Sinds 2013 ben ik overgestapt naar western rijden. Hier heb ik eerst een jaar 1x p.w. allround privéles gehad op manegepaarden tot ik daar een western bijrijpaard had gevonden. Deze heb ik 2,5 jaar, 3 x p.w. gereden waarbij ik nog steeds 1x p.w. privéles had. Ik heb les gehad van Karel Bauer en Sarie van der Steen.

Met dit paard heb ik ook een beginnetje gemaakt in het starten van WRAN wedstrijden in de onderdelen Trail, Pleasure, Showmanship, In Hand Trail en Horsemanship.

Nadat deze helaas is verkocht heb ik nog een half jaar 2 quarter kruisingen gereden. Beide voornamelijk trainen en recreatief buiten. Hier ben ik toen mee gestopt omdat ik ging verhuizen.

Ik kijk niet raar op van stallen of weilandjes/paddocks uitmesten of overige klusjes die bij het verzorgen van een paard horen. Ik zou graag wel consequent les willen blijven volgen omdat ik van mening ben dat je nooit bent uitgeleerd en ik vind dat een fijne manier om met het paard samen te groeien. Eventuele instructiekeuze is natuurlijk in overleg.

Wedstrijden rijden vond ik leuk, maar is zeker GEEN eis. Ik ben al blij als ik gewoon weer lekker bezig kan zijn.

Ik ben in het bezit van een eigen auto en kom gewoon door weer en wind. Een kleine bijdrage vind ik geen punt, als er ook rekening mee kan worden gehouden dat ik ook graag investeer in (privé)lessen.

Tevens ben ik hobby fotograaf en huisfotograaf bij de NQHA. Dit laatste houd in dat ik ongeveer 3-4x per jaar een weekend op een NQHA wedstrijd sta te fotograferen. Maar je kan dus in ieder geval ook veel foto’s van je paard verwachten ;)

Mocht je meer willen weten, stuur me gerust een PBtje!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina