Merrieveulen in prijs verlaagd

Prijs: €3.300,00 | Geplaatst: zo, 2021-09-19 08:22

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
0 jaar
Stokmaat:
147 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundOnbeleerd
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Djamaïah's Djamira
Vader: 
Hamlet's magnum xl
Vader van moeder: 
Djamaï du bois

Ga jij later de show stelen met deze prachtige verschijning?

Dit prachtige merieveulen is nu ruim 3 maanden oud. Begin december mag zij verhuiizen naar een nieuwe plek. Ze is bruin van kleur maar de eerste stippen zie je al dior haar vacht heen. Ze is zowel nrps als appaloos ingeschreven en heeft een nrps papier. Ze is zeer mens gericht, maar niet te brutaal. Haar vader is de fantastisch bewegende showbink hamlet's magnum xl.  Haar moeder is een nrps merrie met een bijzondere kleur, ruime showie bewegingen en een vreselijk lief karakter. Op de keuring werd zij geprezen om het gemak, de souplesse en de ruimte van haar bewegingen. Ze is een super moeder en haar veulens krijgen altijd een fijne opvoeding. Djosha is een extra beweger (filmpje verkrijgbaar) en kan naar verwachting ook goed springen. Zowel haar vader als moeder laten een goede sprong zien met veel gemak. De eerdere veulens van deze merrie konden allemaal uitzondelijk goed bewegen en hadden alle een heel fijn karakter. Djosha heeft het gemak de souplesse en ruimte van haar moeder meegekregen met het knietje en berg op bewegen met veel kracht van haar vader. Zij beloofd nu al iets bijzonders te eorden en door haar body ook geschikt voor een volwassen ponyruiter/liefhebber.

Inmiddels fok ik 11 jaar hobbymatig kinder sport pony's. Moeder djamira is een van mijn best fokkende merries en ook nog eens heel lief. Zij zoogt vaak haar veulens lamg (tot een maand voor het nieuwe veulen). En er is dus weinig tijd voor trainen. Toch is het altijd opstappen en wegrijden, ook voor beginnende ruiters. Nooit naar, nooit lastig, gewoon lief en meewerkend. In omgang een super merrie. Op vreemd terrein (keuringen) een heerlijk dier om mee te hebben. Dit fijne gedrag vererft zij ook aan haar nakomelingen. Omdat alles aanhouden geen optie is, sta ik er voor open om ook deze merrie te verkopen. Zij valt in een gemiddelde tot hogere prijsklasse maar heeft een bijzonder goed karakter en een hele zeldzame kleur namelijk wildkleur vos shabrak bont (met snowflake?). Ze is dragend van peru's dumoulin. Stuur mij een privebericht voor meer informatie.

Vp van het veulen was 3500 euro, in prijs verlaagd, 3300 euro voor het juiste adres waar zij een fijne toekomst gaat krijgen.

Registreer en log in om contact op te nemen met lailapri.
↑ Naar het begin van de pagina