Meerdere spullen, o.a. dekens, dekjes, peeskappen

Prijs: €230,00 | Geplaatst: zo, 2021-09-19 19:47

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Voor alles geldt: bieden excl. verzenden. Ophalen mogelijk in Rhenen

Horseware Amigo bravo lite 0 gr. 206 cm 6,9" met linersysteem. Deken is 1 seizoen gedragen en daarna ongewassen in de opslag gegaan, daarom niet schoon en met wat roestplekjes op het ijzerwerk. Er zit een winkelhaak in de binnenvoering van de deken, de buitenkant is 100% in orde.

Horseware liner 100 gr. 206 cm 6,9". De liner is 1 seizoen gebruikt, netjes gewassen en in de opslag gegaan. Deken is 100% in orde.

Dekens het liefst samen ophalen.

Mattes zadelbontje met rand voor en achter, dressuur maat L. Zeer goede, gebruikte staat. Nog nooit gewassen, daardoor is de wol is nog mooi en fluffy. Mijn naam staat in het label en er zitten wat vlekjes aan de onderkant door wrijving met de vacht van het paard, verder 100% in orde. Bontje heeft in de opslag gelegen dus ruikt wat muf.

Horka dekje, full dressuur mosterd, zeer goede, gebruikte staat.

Anky dekje navy, full, zeer goede gebruikte staat.

Anky dekje army green, full, goede gebruikte staat, oude stijl zonder siliconen letters.

Eurostar stripe-in, full dressuur, goede gebruikte staat.

Kentaur lederen peesbeschermers en stijklappen met echt schapenbont, maat full (vallen klein). Het bont is met klitteband te verwijderen en nog goed stevig en fluffy. Het bont is nooit gewassen, enkel uitgeborsteld, heeft wat verkleuring en vlekken, na een wasje weer als nieuw. Goede, gebruikte staat.

Pagony dressuurboots voor en achter, navy maat full (passen mooi bij het navy Anky dekje), goede gebruikte staat, incl. opbergtasje.

Springschoenen Premiere maat XL, zwart met nep bontrandje. Goede, gebruikte staat.

Alles in 1 koop: € 230,00

Registreer en log in om contact op te nemen met _San87_.
↑ Naar het begin van de pagina